Poštovani, Pre par dana sam počela da pijem Origanol kapsule zbog kandide u cerviksu, ali i kako bih ojačala imunitet. Ono što me takođe muči su virusne bradavice, kao i ekcem na ruci. Ranije sam imala virusne bradavice na licu i jedino što mi je pomoglo bio je melem protiv istih. Sada su se ponovo vratile, ali na grudima i leđima uglavnom. Kupila sam taj melem, međutim, na ovim bradavicama koje su na grudima još uvek ne deluje, a na primer na rukama je delovao. Zanima me da li smem da rastvorim sadržaj iz kapsule sa nekim uljem i to mažem na ove bradavice, kao i na ruci zbog ekcema? Takođe me zanima da li mi preporučujete da nakon 10 dana pauze kada budem popila Origanol pređem na ulje divljeg origana? Cervikalni bris tek krajem januara treba da radim, pa zato. Što se tiče bradavica, posetila sam 2 dermatologa, jedan je rekao kako to nije ništa, a drugi da su bradavice, zato želim da isprobam ovo sama, jer sam i prošlog puta sama izlečila bradavice, a oni su mi samo uništili kožu tečnim azotom i strujom. Hvala unapred na odgovoru.

Poštovana,

Možete početi piti ulje divljeg origana nakon pauze od 10 dana i to 3 nedelje u kontinuitetu. Tokom prve nedelje 3×1 kap, posle obroka razblaženo u kašičici jestivog ulja, pavlake ili jogurta, tokom druge nedelje 3×2 kapi na dan i tokom treće 3×3.
Nakon ovoga pravite pauzu od 10 dana pa ponovite ciklus pijenja od 3 nedelje.
Što se tiče bradavica, rastvorite 25 kapi ulja divljeg origana u 50 ml jestivog ulja i aplikujte samo na bradavice 2-3x na dan.

Srdačan pozdrav

Objavljeno: 18. 12. 2019Kategorije:

Samo registrovani korisnici mogu postaviti pitanje!

Registrujte se ili ukoliko već jeste, ulogujte se sa svojim korisničkim imenom i šifrom.