O nama

KVALITET

Probotanic portfolio čine proizvodi najvišeg kvaliteta, nastali kao rezultat kontinuiranog razvoja, održavanja najviših svetskih standarda, odnosno posvećenosti profesionalnog tima.

Esencijalna ulja, kao poseban skup proizvoda, su premium kvaliteta. Sve biljke u Probotanic proizvodima su pažljivo odabrane, sortirane, sušene i prerađene na najsavremenijim mašinama, kako bi se dobila eterična i masna ulja najboljeg kvaliteta. Posebna pažnja kompanije usmerena je na kvalitet proizvoda, koji je uvek na prvom mestu, bez kompromisa prilikom odabira sirovina i njihove prerade.
Deo linije proizvoda je organskog porekla, i poseduje relevantne ateste i sertifikate.

 

MISIJA

Misija kompanije je da ponudi proizvode koji mogu pomoći ljudima u rešavanju različitih zdravstvenih problema. Probotanic proizvodi, kao alternativan načina lečenja, pomažu u održavanju dobrog zdravlja i zdravih životnih navika.

Ključne vrednosti kompanije i brenda su: kvalitet, posvećenost, poverenje i dostupnost.

 

STANDARDI I SERTIFIKATI

Odgovorno poslovanje podrazumeva primenu najviših standarda i sertifikata, koji ulivaju poverenje partnerima u zdravstvenom sistemu, dobavljačima, potrošačima i potencijalnim saradnicima.
Probotanic proizvodi su proizvedeni i/ili prerađeni po strogim HACCP kriterijumima, ISO 9001 standardima i uslovima organske proizvodnje, što je potvrda njihovog najvišeg kvaliteta.

Preduzeće ispunjava sledeće standarde:

  • HACCP
  • ISO 9001:2015
  • ISO 14001:2015
  • ISO 45001:2018
Haccp Iso 9001
iso 14001 iso 45001

 

ORGANSKI SERTIFIKATI 

Probotanic doo je sertifikovan prerađivač i proizvođač organske hrane i suplemenata od strane svetski priznate sertifikacione kuće Ecocert, prema regulativi Republike Srbije, EU i SAD.

Srbija EU
USDA