Naslovna strana/FAQs/Pitajte o našim proizvodima

Pitajte o našim proizvodima

Registrujte se ili prijavite da biste nam postavili pitanje.

Pretraga pitanja i odgovora:

Postovani, Kupio sam vas proizvod Origano strong. U nameru da izbegnem ulje jer kazu da je ljuto, ali takodje pise na kapsulama da moze da skodi osobama koje ne podnose ljuto. Ja inace nikada ne jedem ljuto i imam vec gatro probleme, gerb, nervozu creva. Bojim se da mi kapsule ne pojacaju tegobe, inace sam ih uzeo zbog lecenja crevne kandide uz terapiju koju sam vec dobio kod lekara (Nistatin). Da li je bolje po vasem misljenju da zaobidjem ove kapsule, mozda postoji neka blaza varijanta u vidu caja i sl. ? S postovanjem

Poštovani, Origano strong kapsule i jesu namenjene za osobe sa osetljivim želucem Srdačno

12. 11. 2022|0 Comments

Postovani,Juce sam kupila vase ulje i imam neka pitanja;Da li moze da se konzumira tokom menstruacije zatim prema uputstvu koristi se 10 dana pa posle 10 dana koriscenja koliko dana pravim pauzu i kad mogu da nastavim konzumaciju i poslednje pitanje da li ponistavam efekat ako posle konzumacije popije par gutljaja vode ?

Molimo da koristite prema uputstvu za upotrebu. Naravno, ne poništava se efekat konzumacijom vode.

26. 7. 2021|Komentari su isključeni na Postovani,Juce sam kupila vase ulje i imam neka pitanja;Da li moze da se konzumira tokom menstruacije zatim prema uputstvu koristi se 10 dana pa posle 10 dana koriscenja koliko dana pravim pauzu i kad mogu da nastavim konzumaciju i poslednje pitanje da li ponistavam efekat ako posle konzumacije popije par gutljaja vode ?

Poštovani , U uputstvu za upotrebu ulja divljeg origana piše da se koristi 10 dana u toku meseca 3×2 kapi dnevno . Interesuje me kako se ono upotrebljava i u kojoj količini za lečenje kandide obzirom da ovde čitam da se može koristiti neprekidno 3 nedelje sa pauzom od 10 dana .

Poštovani, ulje divljeg origana se može piti 3 nedelje, tokom prve nedelje 3x1 kap na dan posle obroka, razblaženo u kašičici jestivog ulja, tokom druge 3x2 i tokom treće 3x3. Srdačno

5. 5. 2021|Komentari su isključeni na Poštovani , U uputstvu za upotrebu ulja divljeg origana piše da se koristi 10 dana u toku meseca 3×2 kapi dnevno . Interesuje me kako se ono upotrebljava i u kojoj količini za lečenje kandide obzirom da ovde čitam da se može koristiti neprekidno 3 nedelje sa pauzom od 10 dana .

Poštovani, rezultat Papa testa je pokazao prisustvo gljivica (funghi) i “dosta bakterija”. Prepisana mi je terapija vaginalete Polygynax. Rado bih da je izbjegnem, s obzirom na to da je antibiotik. Da li mi u mom slucaju moze pomoci prirodni antibiotik, tj. kapsule ili ulje divljeg origana?

Poštovana, Možete da pijete ulje divljeg origana ili Origanol strong kapsule za gljivične i bakterijske infekcije. Srdačan pozdrav

9. 2. 2021|Komentari su isključeni na Poštovani, rezultat Papa testa je pokazao prisustvo gljivica (funghi) i “dosta bakterija”. Prepisana mi je terapija vaginalete Polygynax. Rado bih da je izbjegnem, s obzirom na to da je antibiotik. Da li mi u mom slucaju moze pomoci prirodni antibiotik, tj. kapsule ili ulje divljeg origana?

Poštovanje, prošle godine sam koristio ulje Crnog kima, drugog proizvođača, koje mi je jako pomoglo u sezoni alergije na polen. S obzirom da koristim Vaše ostale proizvode hteo sam da kupim Ulje Crnog kima. Na vašem proizvodu s jedne strane je napisano ulje Crnog kima, a sa druge Crnog kumina, latinski naziv se slaže sa onim koje sam koristio. Pitanje je – da li je to isto, i delotvorno protiv alergija? Unapred Hvala!

Poštovani, Na Probotanic ulju crnog kumina sa jedne strane piše crni kumin a sa druge black kumin. Ulje crnog kumina je dosta jače od kima jer ima više aktivne supstance, tinokinona, u sebi. Organsko je i hladno ceđeno ulje u pitanju i odlično se pokazalo kod osoba koje imaju alergije.

4. 2. 2021|Komentari su isključeni na Poštovanje, prošle godine sam koristio ulje Crnog kima, drugog proizvođača, koje mi je jako pomoglo u sezoni alergije na polen. S obzirom da koristim Vaše ostale proizvode hteo sam da kupim Ulje Crnog kima. Na vašem proizvodu s jedne strane je napisano ulje Crnog kima, a sa druge Crnog kumina, latinski naziv se slaže sa onim koje sam koristio. Pitanje je – da li je to isto, i delotvorno protiv alergija? Unapred Hvala!

Postovanje. Kupila sam ulje crnog kumina, zanima me da li mora da se razblazi sa nekim uljem kada se koristi za kosu (utrlja u teme i ostavi da deluje) ili moze da se koristi samo? Pomesala bih ga jedino sa etericnim uljem ruzmarina, da li nuzno mora neko bazno ulje jos ili ne? Hvala

Poštovana, Ulje crnog kumina je hladno ceđeno ulje tako da ga ne morate razblaživati ni sa jednim uljem. Srdačan pozdrav

9. 1. 2021|Komentari su isključeni na Postovanje. Kupila sam ulje crnog kumina, zanima me da li mora da se razblazi sa nekim uljem kada se koristi za kosu (utrlja u teme i ostavi da deluje) ili moze da se koristi samo? Pomesala bih ga jedino sa etericnim uljem ruzmarina, da li nuzno mora neko bazno ulje jos ili ne? Hvala

Postovani, imam Kandidu u crevima i heliko bakteriju. Pila sam ulje divljeg origana 3 nedelje po sistemu 3×1 kap prve nedelje, zatim 3×2 i poslednje nedelje 3×3kapi. Od pocetka koristenja kapi imam izuzetno tvrdu stolicu i povremeno zatvor. Uz to su prisutni i hemoroidi. Sta mi mozete preporuciti dalje ? Razmisljam da uzmem i ulje crnog kumina. Kako da to kombinujem sa origanom? Hvala unapred.

Poštovana, Ulje crnog kumina može piti paralelno sa origano proizvodima. Ulje crnog kumina se pije pre obroka. Zbog prisutnih hemoroida, preporučujemo Vam da napravite pauzu sa uljem divljeg origana. Možete piti čaj divljeg origana i Origanol strong kapsule i izbegavati belo brašno, beli šećer, slatkiše, mleko i mlečne proizvode. Srdačan pozdrav

11. 12. 2020|Komentari su isključeni na Postovani, imam Kandidu u crevima i heliko bakteriju. Pila sam ulje divljeg origana 3 nedelje po sistemu 3×1 kap prve nedelje, zatim 3×2 i poslednje nedelje 3×3kapi. Od pocetka koristenja kapi imam izuzetno tvrdu stolicu i povremeno zatvor. Uz to su prisutni i hemoroidi. Sta mi mozete preporuciti dalje ? Razmisljam da uzmem i ulje crnog kumina. Kako da to kombinujem sa origanom? Hvala unapred.

Poštovani, Zanima me i koji je odnos ulja origana i maslinovog ulja u Origanol Strong kapsulama? Hvala na svim prethodnim brzim odgovorima, zaista odlična podrška sa vaše strane!

Poštovani, U jednoj kapsuli je jedna kap ulja divljeg origana. 25 mg ulja divljeg origana i 245 mg maslinovog ulja.

10. 12. 2020|Komentari su isključeni na Poštovani, Zanima me i koji je odnos ulja origana i maslinovog ulja u Origanol Strong kapsulama? Hvala na svim prethodnim brzim odgovorima, zaista odlična podrška sa vaše strane!

Napomena: Upisivanjem Vaše email adrese prijavljujete se na Probotanic Newsletter.

Title