Pitajte o našim proizvodima

Registrujte se ili prijavite u Probotanic klub da biste nam postavili pitanje.

Pretraga pitanja i odgovora:

Dobar dan, prošle godine sam imala koronu i posle toga sam dobila šećer. Konstatovan je dijabetes tipa 2. Pijem glukofaž 750×2 uveče. Svakih par dana merim šećer kod kuće, pre jela je u proseku 6,2 posle jela prosek 5,5. Interesuje me koji vaš preparat da koristim da bi još snizila šećer? Imam 49 godina. Hvala, lep pozdrav.

Poštovana preporučujemo Vam ulje cimeta ili ulje crnog kumina za snižavanje nivoa šećera u krvi

15. 2. 2023|0 Comments

Postovani, Kupio sam vas proizvod Origano strong. U nameru da izbegnem ulje jer kazu da je ljuto, ali takodje pise na kapsulama da moze da skodi osobama koje ne podnose ljuto. Ja inace nikada ne jedem ljuto i imam vec gatro probleme, gerb, nervozu creva. Bojim se da mi kapsule ne pojacaju tegobe, inace sam ih uzeo zbog lecenja crevne kandide uz terapiju koju sam vec dobio kod lekara (Nistatin). Da li je bolje po vasem misljenju da zaobidjem ove kapsule, mozda postoji neka blaza varijanta u vidu caja i sl. ? S postovanjem

Poštovani, Origano strong kapsule i jesu namenjene za osobe sa osetljivim želucem Srdačno

12. 11. 2022|0 Comments

Postovani,Juce sam kupila vase ulje i imam neka pitanja;Da li moze da se konzumira tokom menstruacije zatim prema uputstvu koristi se 10 dana pa posle 10 dana koriscenja koliko dana pravim pauzu i kad mogu da nastavim konzumaciju i poslednje pitanje da li ponistavam efekat ako posle konzumacije popije par gutljaja vode ?

Molimo da koristite prema uputstvu za upotrebu. Naravno, ne poništava se efekat konzumacijom vode.

26. 7. 2021|Komentari su isključeni na Postovani,Juce sam kupila vase ulje i imam neka pitanja;Da li moze da se konzumira tokom menstruacije zatim prema uputstvu koristi se 10 dana pa posle 10 dana koriscenja koliko dana pravim pauzu i kad mogu da nastavim konzumaciju i poslednje pitanje da li ponistavam efekat ako posle konzumacije popije par gutljaja vode ?

Poštovani , U uputstvu za upotrebu ulja divljeg origana piše da se koristi 10 dana u toku meseca 3×2 kapi dnevno . Interesuje me kako se ono upotrebljava i u kojoj količini za lečenje kandide obzirom da ovde čitam da se može koristiti neprekidno 3 nedelje sa pauzom od 10 dana .

Poštovani, ulje divljeg origana se može piti 3 nedelje, tokom prve nedelje 3x1 kap na dan posle obroka, razblaženo u kašičici jestivog ulja, tokom druge 3x2 i tokom treće 3x3. Srdačno

5. 5. 2021|Komentari su isključeni na Poštovani , U uputstvu za upotrebu ulja divljeg origana piše da se koristi 10 dana u toku meseca 3×2 kapi dnevno . Interesuje me kako se ono upotrebljava i u kojoj količini za lečenje kandide obzirom da ovde čitam da se može koristiti neprekidno 3 nedelje sa pauzom od 10 dana .

Poštovani, rezultat Papa testa je pokazao prisustvo gljivica (funghi) i “dosta bakterija”. Prepisana mi je terapija vaginalete Polygynax. Rado bih da je izbjegnem, s obzirom na to da je antibiotik. Da li mi u mom slucaju moze pomoci prirodni antibiotik, tj. kapsule ili ulje divljeg origana?

Poštovana, Možete da pijete ulje divljeg origana ili Origanol strong kapsule za gljivične i bakterijske infekcije. Srdačan pozdrav

9. 2. 2021|Komentari su isključeni na Poštovani, rezultat Papa testa je pokazao prisustvo gljivica (funghi) i “dosta bakterija”. Prepisana mi je terapija vaginalete Polygynax. Rado bih da je izbjegnem, s obzirom na to da je antibiotik. Da li mi u mom slucaju moze pomoci prirodni antibiotik, tj. kapsule ili ulje divljeg origana?

Poštovanje, prošle godine sam koristio ulje Crnog kima, drugog proizvođača, koje mi je jako pomoglo u sezoni alergije na polen. S obzirom da koristim Vaše ostale proizvode hteo sam da kupim Ulje Crnog kima. Na vašem proizvodu s jedne strane je napisano ulje Crnog kima, a sa druge Crnog kumina, latinski naziv se slaže sa onim koje sam koristio. Pitanje je – da li je to isto, i delotvorno protiv alergija? Unapred Hvala!

Poštovani, Na Probotanic ulju crnog kumina sa jedne strane piše crni kumin a sa druge black kumin. Ulje crnog kumina je dosta jače od kima jer ima više aktivne supstance, tinokinona, u sebi. Organsko je i hladno ceđeno ulje u pitanju i odlično se pokazalo kod osoba koje imaju alergije.

4. 2. 2021|Komentari su isključeni na Poštovanje, prošle godine sam koristio ulje Crnog kima, drugog proizvođača, koje mi je jako pomoglo u sezoni alergije na polen. S obzirom da koristim Vaše ostale proizvode hteo sam da kupim Ulje Crnog kima. Na vašem proizvodu s jedne strane je napisano ulje Crnog kima, a sa druge Crnog kumina, latinski naziv se slaže sa onim koje sam koristio. Pitanje je – da li je to isto, i delotvorno protiv alergija? Unapred Hvala!

Napomena: Upisivanjem Vaše email adrese prijavljujete se na Probotanic Newsletter.