Poštovani, kupila sam vaše ulje divljeg origana zbog ćerkice koja ima 4 godine. Ima upalu bešike tako kažu mada i urino infekcija nije isključena iako smo radili sve analize koje su negativne. Kako je ulje specifično nisam uspela da nateram ćerkicu da uzme i popije čim oseti miris stavlja ruke na usta! Imate li predlog za neki način davanja ovog preparata malom detetu, navedeni zaista nisu prihvatljivi za taj uzrast! Nadam se da nisam uzalud kupila. Davali su joj antibiotike ali se situacija samo primirila pa ponovila posle izvesnog vremena. Hvala.

Poštovana,

Probajte da ulje divljeg origana pomešate u kašičici kokosovog ulja, ono najbolje maskira ukus ulja divljeg origana. Takođe možete da ga pomešate u kašičici kisele pavlake ili u 1/3 šolje jogurta.
Nadam se da će neki od ovih predloga biti prihvatljiv za Vašu ćerkicu. U asortimanu imamo i Origanol strong kapsule, koje bi najviše odgovarale Vašoj ćerki jer se ne oseti ulje divljeg origana, međutim kapsule mogu deca tek od 6. godine života da piju.

Srdačan pozdrav

Objavljeno: 18. 3. 2018Kategorije:

Samo registrovani korisnici mogu postaviti pitanje!

Registrujte se ili ukoliko već jeste, ulogujte se sa svojim korisničkim imenom i šifrom.