Da li tražite sredstvo za ublažavanje bolova ali ste umorni od česte upotrebe analgetika i opasnosti od neželjenih efekata?

Istraživanja su pokazala da neki od najboljih lekova protiv bolova na tržištu imaju ozbiljne sporedne efekte ako se ne uzimaju na pravilan način. Neki od ovih neželjenih efekata mogu da uključuju oštećenje jetre ili unutrašnje krvarenje ako se koriste duži vremenski period.

Ulje muskatnog oraha je pravi dar prirode. Ulje sadrži brojne supstance koje deluju protivupalno, analgetski i poboljšavaju cirkulaciju. Zahvaljujući tim osobinama, ulje muskatnog oraha se preko 300 godina godina koristi u lečenju mnogih bolnih stanja – bolova u mišićima, leđima, kolenima, reumatizma, glavobolja i migrena. Zbog protivupalnog dejstva, efikasno je u tretmanu artritisa, reumatizma, lumbaga, bola u predelu vrata. Ulje može ublažiti grčeve i umor nakon sportskih treninga.

Muskatni orah se se koristi u farmaceutskim proizvodima za reumatizam, naročito u mastima. Sada je dostupan i u obliku ulja što, dorpinosi većoj koncentraciji svih blagotvornih sastojaka, a samim tim i većoj efikasnosti u otklanjanju bola.

Više informacija o proizvodu Ulju muskatnog oraha : https://www.probotanic.com/proizvod/ulje-muskatnog-oraha/