S.Jelena, 65 god. Beograd,

1998 godine imala mozdani udar, hemoragiju sa desne strane glave. Nakon toga, 10 godina već traje zujanje u ušima koje nije prestalo do današnjih dana. Nema doktora koga S.J. nije posetila i niko nije bio u stanju čak ni da joj nagovesti realan uzrok dugogodišnjeg zujanja, a gde tek da pomogne u njegovom uklanjanju. I onda, S.J. uzima ulje divljeg origana radi smetnji sa bakterijama u urinarnom traktu. Tako je krenulo.

Nakon 24 sata od početka konzumiranja ulja divljeg origana oseća primetno olakšanje u urinarnom traktu ali i nešto drugo što je potpuno iznenadilo. Prvi put nakon 10 godina ne oseća više zujanje u ušima.

S.J. nam presrećna javlja da nakon 10 godina ona sada više ne mora da čita sa usana. Zujanje koje je toliko godina trajalo, i onemogućavalo joj da normalno čuje, prestalo je. Oduševljeno nam je kroz smeh objašnjavala S.J. Njenoj radosti danas nema kraja.

Poznato je da ulje divljeg origana pojačava cirkulaciju krvi i stopu metabolizma. U istom potezu, neutrališe sve bakterije i viruse koji se nadju na putu.  Da li je S.J. imala samo zakrčenje krvnih sudova od hemoragije ili je nakon udara došlo do nekog fizičkog poremećaja sa verovatnom hroničnom upalom, možemo samo da pretpostavimo. U svakom slučaju, još jedna osoba je zdravija, srećnija. A upravo to je glavni motiv PROBOTANIC oznake koju sada nakon toliko svedočenja zdravijih korisnika sa ponosom nosimo.