0
(0)

Uznemirujuća je misao da vaške mogu inficirati ljude, a ipak to se dešava milionima ljudi svakoga dana. Činjenica je da je čovek primarna meta ovim omraženim parazitima. Velika većina žrtava su uglavnom deca koja idu u školu. Pa ipak, i odrasli takođe bivaju zaraženi. Infekcija obično počinje kod dece koja idu u školu i veoma brzo se širi u kolektivu. Deca dalje mogu preneti infekciju u svojoj kući i tako cela porodica može biti inficirana.

Vaške su množina od reči vaška, parazita sa medicinskim imenom Pediculus. Ovaj parazit ima specifične predispozicije baš ka ljudima. Parazit se kači na kožu, kosu ili odeću. Imaju tendenciju da napadaju dlakave površine. Oni polažu svoja jaja bukvalno svuda, ali su im primarne riznice koža, kosa, odeća i posteljina. Vaške mogu preneti ozbiljne bolesti, uključujući tifus, groznicu, čak i kugu.

Način primene

Za vaši u kosi dodati jednu punu kapaljku Premium ulja origana u supenu kašiku šampona. Operite detaljno kosu i ostavite da odstoji nekoliko minuta. Isperite nakon toga glavu. Dok perete telo dodajte punu kapaljku ulja origana u tečni sapun; operite sve delove tela osim genitalija. Odeća i drugi neživi objekti kao što su češljevi, fen za kosu i posteljina, mogu biti zahvaćeni. Za odeću i posteljinu, dodajte dve ili tri kapaljke u prašak mašine za veš. Za češljeve i druge objekte, potopite ih u toploj vodi i dodajte kap ili dve ulja od origana. Potpuno je netoksično i bezbedno za bilo koji uzrast. Prosto nanesite ovu formulu na skalp; ostavite što je duže moguće. Rezultati su brzo vidljivi, sa samo jednom ili dve aplikacije.

Koliko je ova objava bila korisna?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili!

Prosečna ocena 0 / 5. Broj glasova: 0

Nema glasova do sada! Budite prvi koji će oceniti ovu objavu.

Hvala na oceni.

Pratite nas na društvenim mrežama!