4.6
(5)

Definisano kao inflamacija u sinusnim šupljinama, sinusitis može biti izazvam raznim faktorima.

Najčešći razlozi su alergijske reakcije na hranu, inhalatorne alergije i infekcije. Nekoliko ljudi je shvatilo da su navike u ishrani intimno vezane sa uzrokom stanja sinusa. Obično, kada su sinusi pod inflamacijom pretpostavlja se da je problem inhalatorne prirode kao polenska alergija ili infekcija. Nedavne studije sprovedenu na prestižnoj Mayo klinici su slično definisale uzrok hroničnog sinusitisa: zaraženost plesnima. Istraživači su pronašli nekih 40 različitih tipova plesni kako se razvijaju u sinusima svojih žrtava. Zaključak je bio da su plesni razlog dugačkog niza simptoma sinusa kao što su nos koji curi, post-nazalno curenje, akutne sinusne infekcije i zapušeni sinusi.

Vrednost ulja divljeg origana u zaustavljanju napada na sinuse, polenske alergije i rhinitisa je čudesna. Ja sam posmatrao jako puno kijanja i masivne alergijske reakcije zaustavljene u deliću sekunde nakon apliciranja ulja. Godine sinusne kongestije su odnešene preko noći. Jednostavno, ulje divljeg origana i izmrvljena neprerađena biljka u formi kompleksa pokazali su najbolje terapeutske rezultate koje sam ikada video u tretmanima ovog stanja.

Način primene

Inhalirajte ulje često da bi pomogli otvaranju začepljenih sinusnih hodnika. Konzumirajte razblaženo ulje oralno ili u obliku softgel kapsula.

Koliko je ova objava bila korisna?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili!

Prosečna ocena 4.6 / 5. Broj glasova: 5

Nema glasova do sada! Budite prvi koji će oceniti ovu objavu.

Hvala na oceni.

Pratite nas na društvenim mrežama!