Zar ne bi bilo lepo proći kroz celu godinu bez dobijanja gripa ili prehlade? Dok inače nisu životno preteće, one mogu izazvati veliku mizeriju. Ovo nije neophodno, zbog toga što se prehlade i gripe u stvari mogu sprečiti preventivom. U stvari, gripe mogu biti i ozbiljna bolest i preko 50000 Amerikanaca, uglavnom stariji, umiru svake godine kao rezultat ovoga.

Nije neophodno dobiti grip ove godine, a možete izbeći i prehladama ako koristite ulje od origana kao pouzdano antiviralno sredstvo. Oba, i ulje i izmrvljena biljka pokazuju antiviralne sposobnosti, drugim rečima, oni mogu ubiti virus direktno. I dalje od toga, oni ojačavaju antiviralnu odbranu tela, pojačavajući funkciju belih krvnih zrnaca i povećanjem protoka limfe.

Ulje divljeg origana se koristi od davnih vremena kao lek za običnu prehladu. Aktivno je protiv virusa prehlade kao i protiv raznih tegobnih simptoma povezanih sa prehladom. Tvrdoglavi simptomi prehlade, kao što su nos koji curi, kongestije, hladnoća, suvo grlo, peckanja i svrab u uhu, kašljanje, post-nazalno curenje, svrab u mišićima, groznica, umor i bolni i puni sinusi, svega ovoga se možemo osloboditi primenom ulja. Činjenica je da ulje divljeg origana leči običnu prehladu.

Ulje divljeg origana je takođe neprocenjivo za gripe, za oba, prevenciju i lečenje. Sigurno je bolje od injekcije protiv gripa. Ono što nije još uvek toliko poznato je da injekcije protiv gripa imaju loše propratno dejstvo. Neka od ovih su i životno ugrožavajuća.

Istorija slučaja:

Moj dobar priajtelj je dobio vakcinu protiv gripa. Za nekoliko meseci razvile su mu se srčane smetnje manifestovane kratkim dahom, iscrpljenošću i bolovima u grudima, vodeći ka srčanom napadu. Nešto pre ovoga bio je potpuno zdravog srca i nije imao nikakvu istoriju ove bolesti. Lekari su ga informisali da je on jedan od stotine ljudi koji su izgleda razvili bizarni poremećaj srca: sindrom degeneracije mišića srca, drugim rečima, nejgovo srce je bilo pojedeno. Krivac, prema njegovom lekaru, bila je vakcina protiv gripa.

 Način primene

Uzmite dve kapi ulja origana dnevno kao preventivu zajedno sa tri kapsule dnevno celovitog biljnog kompleksa (Florum). Kao dodatak, ulje možete inhalirati kako bi se oslobodili simptoma prehlade.