4.8
(4)

Zar ne bi bilo lepo proći kroz celu godinu bez dobijanja gripa ili prehlade? Dok inače nisu životno preteće, one mogu izazvati veliku mizeriju. Ovo nije neophodno, zbog toga što se prehlade i gripe u stvari mogu sprečiti preventivom. U stvari, gripe mogu biti i ozbiljna bolest i preko 50000 Amerikanaca, uglavnom stariji, umiru svake godine kao rezultat ovoga.

Nije neophodno dobiti grip ove godine, a možete izbeći i prehladama ako koristite ulje od origana kao pouzdano antiviralno sredstvo. Oba, i ulje i izmrvljena biljka pokazuju antiviralne sposobnosti, drugim rečima, oni mogu ubiti virus direktno. I dalje od toga, oni ojačavaju antiviralnu odbranu tela, pojačavajući funkciju belih krvnih zrnaca i povećanjem protoka limfe.

 Ulje divljeg origana se koristi od davnih vremena za običnu prehladu. Aktivno je protiv virusa prehlade kao i protiv raznih tegobnih simptoma povezanih sa prehladom. Tvrdoglavi simptomi prehlade, kao što su nos koji curi, kongestija, hladnoća, suvo grlo, peckanje i svrab u grlu, kašljanje, bolovi u mišićima, groznica, umor i bolni i puni sinusi, svega ovoga se možemo osloboditi primenom ulja.

 Način primene

Ulje se može konzumirate interno ili u obliku softgel kapsula, kako preventivno tako i u terapeutske svrhe. Kao dodatak, uljem se možete inhalirati kako bi se oslobodili simptoma prehlade.

Koliko je ova objava bila korisna?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili!

Prosečna ocena 4.8 / 5. Broj glasova: 4

Nema glasova do sada! Budite prvi koji će oceniti ovu objavu.

Hvala na oceni.

Pratite nas na društvenim mrežama!