0
(0)

Uzrok koprivnjače je generalno bio smatran alergijska reakcija. Pa ipak, može takođe biti izazvana infekcijom, specijalno parazitom i/ili gljivičnom infekcijom. Klice proizvode toksine i kada su ovi toksini absorbovani u krv, oni mogu uzrokovati koprivnjaču. Određena hrana takođe može biti uzrok. Glavni krivci mogu biti limun, legumi i plodovi mora. Aditivi ishrani, kao što su veštačke boje i arome su glavni podstrekači.U slučaju infektivne koprivnjače kilice moraju biti uništene da bi koprivnjača nestala. Sa hranom alergentima koja podstiče koprivnjaču, takvu hrana moramo ukloniti sa menija.

Lekovi takođe izazivaju koprivnjaču, u stvari one su jedan od glavnih razloga ove uznemirujuće pošasti. Obe vrste, prepisani i lekovi u slobodnoj prodaji mogu biti uzrok. Posetite svog doktora i posavetujte se sa njim o tome koji bi to lekovi mogli biti.

Način primene

Nanestie ulje divljeg origana na bilo koje zahvaćeno mesto. Takođe uzimajte ulje ispod jezika koliko god često da je potrebno. Ovo znatno pomaže sa svrabom i oticanjem. Uzmite kompleks neprerađene biljke (Origanol),  dve ili više kapsula, dva puta dnevno. Osim ako niste alergični na ujed pčela za adrenalnu podršku uzmite čist neprerađen matični mleč, kombinovan sa camu camu i pantotenskom kiselinom, dve kapsule, dva puta dnevno.

Koliko je ova objava bila korisna?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili!

Prosečna ocena 0 / 5. Broj glasova: 0

Nema glasova do sada! Budite prvi koji će oceniti ovu objavu.

Hvala na oceni.

Pratite nas na društvenim mrežama!