5
(4)

Postoje mnogi razlozi za grčeve u nogama ali je uobičajen uzrok, usporena cirkulacija u mišićima ekstremiteta. Kada se primenjuje spolja, ulje divljeg origana dramatično poboljšava cirkulaciju krvi kroz mišiće. Pojačanje cirkulacije uzrokuje da se kiseonik dostavlja  u velikim količinama. Ova povećana količina kiseonika unutar tkiva hrani mišiće, što rešava grčeve u nogama. Bolni mišići takođe dobro reaguju na origano. Ulje stimuliše cirkulaciju u  bolnim ili preterano korišćenim mišićima, ovo pomaže brzom ozdravljenju kao i eliminisanju nakupljenih toksina. Dalje, njegova antiinflamatorna sposobnost pomaže regeneraciji od toksičnog oštećenja koje se pojavljuje u mišićima od preteranog rada. Neprerađena biljka origana je bogat izvor retkih i korisnih minerala. Odličan je izvor kalcijuma i magnezijuma koji su neophodni za kontrakciju mišića. Nedostatak ovim minerala može voditi ka grčevima u nogama.

Način primene

Nanesite razblaženo ulje divljeg origana (u maslinovom ulju – 10 kapi maslinovog ulja, 1 kap origano ulja), snažno utrljati preko mišića dok se grčevi ne zaustave. Grčevi u mišićima mogu biti znak nedostatka kalcijuma i magnezijuma. Uzimajte kompleks neprerađene biljke (Origanol),  kao prirodan kalcijum i magnezijum dodatak, tri kapsule na dan.

 ISTORIJA SLUČAJA:

Mr. G je iznenada razvio noćne grčeve u stopalima. On se seća kako je pročitao o prirodnim mineralima u kompleksu neprerađene biljke (Origanol); on uzima dve kapsule i grčevi su eliminisani za manje od 4 minuta.

Koliko je ova objava bila korisna?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili!

Prosečna ocena 5 / 5. Broj glasova: 4

Nema glasova do sada! Budite prvi koji će oceniti ovu objavu.

Hvala na oceni.

Pratite nas na društvenim mrežama!