4.8
(4)

Trenutno, postoji epidemija gljivičnih infekcija u Americi i gljivične infekcije noktiju su jako uobičajene. I nokti na rukama, kao i na nogama mogu biti pogođeni, iako su gljivične infekcije na nožnim prstima najčešći tip. Gljivične infekcije noktiju su jedna od najtežih za izlečiti. Skoro, veliki broj lekova je počeo da se promoviše kako leče ovu infekciju, i stvarno, veliki broj njih je i uspeo da eliminiše gljivice na nogama. Pa ipak, svi ovi lekovi imaju mogućnost od izazivanja  značajne toksičnosti, uključujući i oštećenje jetre.

Ulje divljeg origana pomaže u izlečenju primarno spoljnom upotrebom, mada je i interna upotreba neophodna. Poznato je da ulje divljeg origana ima moć dubokog prodiranja, što pomaže uništenju gljivica na noktima. U konkurenciji esencijalnih ulja, ulje divljeg origana nema premca u sposobnosti da uništi gljivice na noktima.

 Nanesite razređeno ulje divljeg origana na zahvaćene nokte što češće moguće. Koristite ulje i za unutrašnju upotrebu. Potrebno je isključiti šećer iz ishrane (jer je glavna hrana gljivica – šećer).

Koliko je ova objava bila korisna?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili!

Prosečna ocena 4.8 / 5. Broj glasova: 4

Nema glasova do sada! Budite prvi koji će oceniti ovu objavu.

Hvala na oceni.

Pratite nas na društvenim mrežama!