0
(0)

Obe bolesti su uzrokovane virusom iz familije poznate kao arbovirus i izazivači su hemoragiskih groznica.Iako retka u SAD, postoji realna bojazan da se mogu pojaviti. Pa ipak, pojava tropske groznice velikih razmera pojavila se u jugozapadnoj SAD u 1920-toj, sa nekih 700000 ljudi inficiranih samo u Teksasu. Na nesreću tropska groznica se ponovo pojavila u ovom istom regionu, sa slučajevima zabeleženim u Teksasu, Arizoni i Novom Meksiku. Ako se ovaj virus ne uništi, može doći do velike nacionalne katastrofe.

Ne postoji medicinski tretman niti za ebolu, a ni za tropsku groznicu i verovatno je to razlog da njihova invazija bude toliko zabrinjavajuća. Pa ipak, ako se ovo desi, ulje origana može doći kao spas. Jedan od najsnažnijih prirodnih antiviralnih agenasa poznat, ulje origana biće neprocenjiv tretman za borbu protiv ovih infekcija. Ulje poseduje sveobuhvatne antiviralne mogućnosti i pored toga ojačava imuni sistem ubrzavajući uništavajuće sposobnosti belih krvnih zrnaca i poboljšavajući protok limfe. U trenucima infekcije virusa ebole ili tropske groznice ulje treba uzimati agresivno i iznutra i spolja.

Način primene

Naneti ulje na svaku otvorenu ranu ili čir (razređeno u maslinovom ulju). Natapkati na svako mesto za koje sumnjate da su ujedeni od insekata ili komaraca. Uzimajte ulje od origana interno; takođe koristite ulje divljeg origana dve kapi, dva puta dnevno. Premažite uljem slobodno bilo koju ranu ili ozledu. Uzmite kompleks cele neprerađene biljke (Origanol),  tri kapsule, četiri puta dnevno. U situacijama velikog širenja ove životno uništavajuće bolesti, koristite ulje slobodno i uzimajte velike doze kompleksa cele biljke, moguće duplirajte gore pomenute doze.

Koliko je ova objava bila korisna?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili!

Prosečna ocena 0 / 5. Broj glasova: 0

Nema glasova do sada! Budite prvi koji će oceniti ovu objavu.

Hvala na oceni.

Pratite nas na društvenim mrežama!