5
(6)

Bradavice su među onim infekcijama kojih se ljudi boje i preziru ih, najviše zbog toga što su estecki problem, one su i jako zarazne.

Bradavice su uzrokovane virusnom infekcijom papilloma virusom. Ozleda koju uzrokuje poznata je kao papilom, što je izvorno mali tumor ili bradavica na koži.

Ulje divljeg origana sadrži razne antiviralne komponente, iako je testiranje na bradavicama bilo ograničeno. Ipak, ulje će prodreti duboko u unutrašnjost bradavice, do korena i to će dovesti do njenog uništenja i/ili uklanjanja. Ulje pokazuje direktno antiviralno dejstvo i pored toga pomaže imunom sistemu u uništenju virusa. Klinički rezultati su ohrabrujući, kod jednog pacijenta je zabeleženo potpuno izlečenje od bradavica na rukama i tabanima nakon dva meseca tretmana. Ako je upotrebljena hirurška intervencija ili hemijsko uklanjanje, budite sigurni da ste aplicirali ulje pre i posle takvih zahvata.

 Način primene

Nanesite razblaženo ulje divljeg origana preko natopljenog pamučnog jastučića (loptice); držite jastučić na bradavici što je duže moguće izbegavajući da dodirnete okolnu zdravu kožu. Ponoviti nekoliko puta dnevno. Uzmite nekoliko kapi ulja oralna razblaženo u kašičici maslinovog ulja, dva puta dnevno.

Koliko je ova objava bila korisna?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili!

Prosečna ocena 5 / 5. Broj glasova: 6

Nema glasova do sada! Budite prvi koji će oceniti ovu objavu.

Hvala na oceni.

Pratite nas na društvenim mrežama!