Probotanic je blagovna znamka podjetja Baltik Junior, v njegovem portfoliu pa so 100 % naravni, rastlinski izdelki.

KAKOVOST

Probotanic portfolio sestavljajo izdelki najvišje kakovosti, nastali kot rezultat kontinuiranega razvoja, vzdrževanja najvišjih svetovnih standardov oziroma posvečenosti profesionalnega tima.

Esencialna olja, kot posebna skupina izdelkov, so premium kakovosti. Vse rastline v Probotanic izdelkih so pazljivo izbrane, sortirane, posušene in predelane na najsodobnejših strojih, da bi dobili eterična in mastna olja najvišje kakovosti. Posebna pozornost podjetja je usmerjena na kakovost izdelkov, ki je vedno na prvem mestu, brez kompromisov pri izbiri surovin in njihovi predelavi.

Del linije izdelkov je organskega porekla in ima vse ustrezne ateste in certifikate.

 

POSLANSTVO

Poslanstvo podjetja je nuditi izdelke, ki lahko pomagajo ljudem pri reševanju različnih zdravstvenih težav. Probotanic izdelki, kot alternativni način zdravljenja, pomagajo pri vzdrževanju dobrega zdravja in zdravih življenjskih navad.

Ključne vrednosti podjetja in blagovne znamke so: kakovost, posvečenost, zaupanje in dostopnost.

 

STANDARDI IN CERTIFIKATI

Odgovorno poslovanje zajemo uveljavitev najvišjih standardov in certifikatov, ki vlivajo zaupanje partnerjem v zdravstvenem sistemu, dobaviteljem, odjemalcem in potencialnim sodelavcem.

Probotanic izdelki so izdelani in/ali predelani skladno strogim HACCP kriterijem, ISO 9001 standardom in pogojem organske pridelave, kar potrjuje njihovo najvišjo kakovost. Od leta 2011 smo pridobili certifikate kot potrdilo izpolnjenosti kriterijev za organsko pridelavo, skladno zahtevam Srbije, EU in ZDA.

Certifikati:

  • HACCP
  • ISO 9001:2015
  • ISO 14001
  • OHSAS 18001
  • Organic cert. – Ecocert (EU, USA, Srbija)
  • HALAL

 

ORGANIC CERTIFIKAT

SA---Certificat-EOS-V4-BJ

 

HALAL CERTIFIKAT

Večina Probotanic izdelkov ima HALAL certifikat, ki potrjuje, da so izdelki izdelani in tretirani skladno pravilom HALAL certifikacije oz. skladno pravilom muslimanske verske skupnosti.

halal

 

 

SERBIA ORGANICA

Baltik Junior je član nacionalnega združenja za razvoj ekološke proizvodnje “Serbia organica”.
Serbia_Organica_Baltik_Junior

 

 

CERTIFIKATI BONITETNE ODLIČNOSTI

Skladno Bisnode mednarodni metodologiji (www.bisnode.com), na podlagi poslovnih rezultatov, doseženih v letih 2013 in 2014, podjetje zadošča kriterijem Bonitetne odličnosti in je s tem razvrščeno v skupino Bonitetne odličnosti – A in AA. Podjetje Baltik Junior je med 2 % najboljših gospodarskih subjektov v Srbiji.

2015 2016 2017
2013 2014

 

ORGANIC PROVIDER REGISTRY

 

LISTINA O BLAGOVNI ZNAMKI

Lastnik blagovne znamke Probotanic je podjetje:
Baltik Junior d.o.o.
Vučićev prolaz 20a
11050 Beograd
Srbija
www.baltikjunior.com