Rating: +2

  Positive Negative

  1. dali ulje origana lijeci uspjesno sugu

  Poštovana ulje možete piti uz nanošenje odgovarajuće lokalne terapije koju Vam je propisao lekar.


  Rating: +0

  Positive Negative

  2. dali moze da leci karvaksil heliko bakteriju igg

  Poštovani,
  Nažalost ja Vam ne mogu dati informacije što se tiče Carvaxyla, to morate proveriti sa njihovim proizvođačem.
  Ja Vam jedino mogu pomoći oko Probotanic proizvoda.
  Srdačan pozdrav


  Rating: +0

  Positive Negative

  3. Poštovani, interesuje me gdje se mogu naci vasa ulja, konkretno za lijecenje borelioze u Crnoj Gori?

  Poštovana,

  Probotanik proizvode možete naći u apotekama i prodavnicama zdrave hrane.

  Srdačan pozdrav


  Rating: +0

  Positive Negative

  4. Kako koristiti ulje divljeg origana u basti i protiv cega je dobar.

  Poštovani,
  Probotanic ulje divljeg origana se preporučuje kod infekcija urinarnog, probavnog i respiratornog sistema, kao i antioksidans i sredstvo koje doprinosi imunitetu. Zbog karvakrola i timola koji se nalaze u njegovom sastavu, deluje kao antiseptik i može se koristiti i kao repelent za insekte ali nismo upoznati da li deluje kao pesticid stoga Vam ne možemo dati merodavnu informaciju za njegovo dejstvo u baštovanstvu.
  Srdačan pozdrav


  Rating: +0

  Positive Negative

  5. Poštovani, imam Akutnu mjeloblastnu leukemiju i dobio sam bakteriju Pseudomonas. Imam hemoglobim od 80-90 i 1000 belih krvnih zrnaca kao i 9 trombocita . da li smem koristiti ulje divljeg origana

  Poštovana,

  Nažalost, pošto imate akutnu mijeloblastnu leukemiju, ne savetujemo upotrebu ulja divljeg origana. Jedino što Vam možemo predložiti je ulje crnog kumina za jačanje imuniteta.

  Srdačan pozdrav


  Rating: +0

  Positive Negative

  6. Postovani posto sam anemicna, da li smem da pijem ulje od divljeg origana zbog eserihije coli?Hvala unapred.

  Poštovana,

  Ukoliko je vrednost gvožđa manja od 10 i koristite preparate gvožđa savetujemo da ne koristite ulje divljeg origana. U tom slučaju možete piti čaj od divljeg origana koji neće uticati na anemiju.
  Za bilo koja dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju.

  Srdačan pozdrav


  Rating: +0

  Positive Negative

  7. imam nesto manje od 10 kolonija kandide. Kako piti ulje od oregana. Koliko kapi i koliko puta na dan i da li ga sipati pre upotrebi u vodu ili maslinovom ulju. Objasnite mi da pocnem da ga ga Pijem. S postovanjem Dragan Stojkovic

  Poštovani,

  Preporučujem Vam da ulje divljeg origana pijete po šemi od 21 dan. Tokom prve nedelje pije se 3x1 kap na dan, tokom druge 3x2 kapi i tokom treće 3x3 kapi na dan, posle obroka rastvoreno u kašičici maslinovog, kokosovog ili suncokretovog ulja ili u 1/3 šolje kefira. Nakon 3 nedelje pravite pauzu od 10 dana pa ako se analizom stolice pokaže da imate još kolonija kandide, ponovite ciklus od 21 dan pijenja ulja.
  Izbegavajte unos šećera, slatkiša i gaziranih sokova, kao belog brašna i mleka u organizam.

  Srdačan pozdrav


  Rating: +0

  Positive Negative

  8. Postovani, uljem divljeg origana bih lecila palac na nozi, na kom imam gnjivice vise od godinu dana i koji pocinje da me boli i otezava obuvanje. Medjutim, trudnica u devetom mesecu sam, u naredne 2 nedelje ocekujem da se porodim i planiram da dojim bebu. Da li eksterna upotreba ulja u razblazenom stanju moze da naskodi bebi ili ne?

  Poštovana,

  Ne savetujemo ni spoljašnju primenu naših proizvoda kod trudnica i dojilja.

  Srdačan pozdrav i sve najbolje


  Rating: +0

  Positive Negative

  9. Poštovani, štitna žlezda mi je izvadjena, davno, stoga imam metaboličke probleme, povišen los i snizen dobar holesterol, masnu jetru, aterosklerozu... Imala sam kamen u bubregu, imam belancevine u mokraci. Zelim da se prirodnim putem borim protiv holesterola i da jacam imuni sistem, koji mi je oduvek nizak. Da li je ulje divljeg origana dobar izbor za jacanje imuniteta, s obzirom na navedene stvari? Hvala, pozdrav!

  Poštovana,

  Savetujem Vam ulje crnog kumina za jačanje imuniteta i snižavanje povišenog nivoa holesterola.

  Srdačan pozdrav


  Rating: +0

  Positive Negative

  10. Dobar dan. Da li mogu od Vas dobiti savet. Pila sam antibiotike i dobila sam vaginalnu kandidu. Zatim terapija 12 dana vaginaletama Macmiror complex. Trenutno sam na pola terapije ali poboljsanja nema. Pritom pijem ulje od divljeg origana vec 15 dana. Htela sam Vas pitati, da li mogu uvece da stavljam ove vaginalete a preko dana da stavljam prirodno napravljene vaginalete od belog luka? Unapred Hvala

  Poštovana,

  Savetujem Vam da nastavite da pijete ulje divljeg origana, i narednih 7 dana 3x3 kapi na dan. Zatim pravite pauzu od 10 dana pa ponovite ciklus pijenja od 3 nedelje gde ćete tokom prve nedelje piti 3x1 kap na dan, tokom druge nedelje 3x2 kapi na dan i tokom treće 3x3.
  Što se tiče vaginaleta na prirodnoj bazi, posavetujte se sa izabranim ginekologom.

  Srdačan pozdrav

  12

Postavite vaše pitanje!
Vaše pitanje:
Email:

Napomena: Upisivanjem Vaše email adrese prijavljujete se na našu newsletter listu.