Ostala pitanja

Ukoliko imete neku nedoumicu, želite da nam uputite neku sugestiju ili postavite pitanje koje nije vezano za naše proizvode, popunite formu na dnu ove stranice, a mi ćemo Vam odgovoriti u najbržem roku. Hvala.  Rating: +0

  Positive Negative

  51. Postovani, Imam cir na dvanaestopalacnom crevu i manja hijatusna henrija i erozivno izmenjena sluznica. Pila sam ulje divljeg origana 10 dana, 3 puta na dan po 3 kapi, u kasicici maslinovog ulja.javili su mi se bolovi u zelucu.Da li sam mozda preterala sa uljem? I da li sam sa uljem mogla ostetiti nesto? Imam 29godina

  Poštovana,

  3x3 kapi je u svakom slučaju jaka doza i mi našim korisnicima ne savetujemo takav način upotrebe kada osoba počne sa pijenjem origano ulja. S obzirom da imate oštećenu sluznicu i čir na dvanaestopalačnom crevu ne bi trebalo da koristite etarska ulja kao takva nego isključivo u obliku kapsula. Ne znamo iz kojih razloga koristite ulje ali najbolje bio bilo da nas kontaktirate kako bi Vam pomogli oko eventualne alternative.

  Srdačan pozdrav


  Rating: +0

  Positive Negative

  52. Poštovanje, Imam problem sa Sreptokokom grupe A u grlu, treci put se vraca. Prethodna dva puta sam pila antibiotike iz grupe penicilina, simptomi nestanu i nako 5 dana od ispijene terapije se vracaju. Odlucila sam da problem resim na prirodan nacin. Mislila sam da probam sa uljem divljeg origana. Da li smatrate da bi mi ono pomoglo u resavanju? Ili postoji drugi predlog? Napomenucu da dojim ali dete je skoro pa dvogodisnjak i mislim da je sada vec manja steta po njega, od ulja nego od trece ture lekova za ovako kratko vreme. Ukoliko imate predlog sta bi mi pomoglo molim Vas i za nacin konzumiranja. Hvala Vam mnogo.

  Poštovana,

  Savetujem Vam ulje divljeg origana ili Origanol strong kapsule jer dokazano deluju na Streptokok, ali tek po prestanku dojenja, jer ne savetujemo ni trudnicama ni dojiljama naše proizvode.

  Srdačan pozdrav


  Rating: +0

  Positive Negative

  53. Dobar dan. Da li mi mozete reci koliko je potrebno dana da prodje od pijenja zadnjek antibiotika do ponovnog testiranja? Unapred Hvala

  Poštovani,

  Ako je u pitanju respiratorna ili urinarna infekcija, potrebno je 5 dana, a ako je u pitanju infekcija H.pylori potrebno je 3-4 nedelje.

  Srdačan pozdrav


  Rating: +0

  Positive Negative

  54. Dobar dan, Da li mi mozete reci, da li jednom upotrebljen antibiotik (koji se pije) koji je pomogao u izlecenju polno prenosive bolesti. Da li ce on pomoci u izlecenju te iste polno prenosive bolesti (kojom sam se zarazila posle duzeg peroda) kada se bude upotrebljavao taj lek? Unapred Hvala

  Poštovana,

  Trebalo bi da antibiotik ponovo deluje na infekciju.
  Svakako Vam nakon antibiotske terapije savetujem ulje divljeg origana da pijete jer ono deluje i na viruse i ma bakterije i na gljivice.

  Srdačan pozdrav


  Rating: +0

  Positive Negative

  55. Koja je cena kapi

  Poštovana,

  Naše proizvode možete naći u apotekama, radnjama zdrave hrane, DM i Liliju. Cene formiraju maloprodaje pa se za nijansu razlikuju.

  Srdačan pozdrav


  Rating: +0

  Positive Negative

  56. Postovanje. Interesuje me kapsule ulja od origana za imunitet kako mogu da narucim? Smiljana

  Poštovana,

  Zbog vanredne situacije nismo trenutno u mogućnosti da šaljemo proizvode brzom poštom. Naše proizvode možete naći u apotekama, radnjama zdrave hrane, DM i Liliju.

  Srdačan pozdrav


  Rating: +0

  Positive Negative

  57. Kupila sam danas vase ulje od divljeg origana,ali sam u nedoumici kako da ga uzimam?10 dana da uzimam 3 puta po 2 kapi ili 3 nedelje.prvo po 1 pa po2 pa onda po 3 kapi?I lose mi je sa uljem kada uzimam,mogu u nesto drugo da rastvorim?Hvala!

  Poštovana,

  Ako je jaka infekcija u pitanju, savetujem Vam da ga pijete 3 nedelje. U suprotnom se pije 10 dana. Možete ulje origana razblažiti u kašičici pavlake, meda, 1/3 šolje jogurta.

  Srdačan pozdrav


  Rating: +0

  Positive Negative

  58. Kako se upotrebljava ulje crnog kumina u borbi protiv vitiliga. Da li se pije, ili se direktno nanosi na kozu.

  Poštovani,

  Ulje crnog kumina se pije 3x1 kašičica na dan pre obroka, maksimalno 3 meseca u kontinuitetu, a zatim pravite pauzu od mesec dana.
  Takođe, paralelno sa pijenjem ulja možete i lokalno aplikovati na predele kože gde je izgubljen pigment, ali to radite uveče kada se ne izlažete Suncu.

  Srdačan pozdrav


  Rating: +0

  Positive Negative

  59. Postovani, koja je sema koriscenja ulja divljeg origana protiv bakterija u organizmu? Unapred zahvalna Zorica

  Poštovana,
  Savetujem Vam da ulje divljeg origana koristite 3 nedelje i to tokom prve nedelje 3x1 kap na dan, posle obroka razblaženo u kašičici jestivog ulja ili pavlake, tokom druge nedelje 3x2 kapi na dan i tokom treće 3x3. Nakon ovoga pravite pauzu od 10 dana pa ako je potrebno, ponovite ciklus pijenja od 3 nedelje.

  Srdačan pozdrav


  Rating: +0

  Positive Negative

  60. koja e cenata na maslo od divo origano od 5 ml i 10 ml i Oridano derm mast

  Poštovana,

  Cene svih Probotanic proizvoda možete videti na www.baltikjunior.com

  Srdačan pozdrav

  1234567
[wp-members status=“out“]
Samo registrovani korisnici mogu postaviti pitanje! Registrujte se ili ukoliko već jeste, ulogujte se sa svojim korisničkim imenom i šifrom.
Log In | Registracija
[/wp-members]
[wp-members status=“in“]
Postavite vaše pitanje!
Vaše pitanje:
Email:

Napomena: Upisivanjem Vaše email adrese prijavljujete se na našu newsletter listu. [/wp-members]