Ostala pitanja

Ukoliko imete neku nedoumicu, želite da nam uputite neku sugestiju ili postavite pitanje koje nije vezano za naše proizvode, popunite formu na dnu ove stranice, a mi ćemo Vam odgovoriti u najbržem roku. Hvala.  Rating: +0

  Positive Negative

  11. Gde moze da se kupi ulje od divljeg origana i caj u Makedoniji?

  Poštovani,
  Uvoznici naših proizvoda za Makedoniju su:
  SNEISIS DOOEL
  Ул.Кеј 13-ти Ноември ГТЦ лок/10 д.е.2-2/2 Скопје
  1000 Skopje, R. Macedonia
  tel. + 389 2 2465 850


  Rating: +1

  Positive Negative

  12. Postovani, interesuje me veza ishrane i nastanak autizma kod djece. Moze li se ishranom popraviti ovo tesko ostecenje kod djece u razvoju. Unaprijed zahvaljujem na odgovoru. Srdacan pozdrav Milena

  Poštovana,
  Zadnjih godina se puno govori o povezanosti autizma i alergijskih reakcija na određene supstance u hrani, kao okidaču za autizam kod koga je svakako bitna i genetska predispozicija.
  Kao jedna od metoda popravljanja stanja kod autističe dece primenjuje se i dijeta bez glutena i kazeina, detoksikacija organizma i eliminacija gljivice Kandide.
  Roditelji koji su pored ovog režima ishrane sprovodili i intenzivan rad sa logopedom, psihologom i defektologom, navode znatno poboljšanje stanja njihove dece.
  Nije na odmet da se oko toga posavetujete sa pedijatrom i od njega dobijete više informacija, a onda i primenite sve to.


  Rating: +0

  Positive Negative

  13. Da li se proizvodi mogu naruciti u Crnoj Gori i kako?

  Poštovani,
  Uvoznik Probotanic proizvoda za Crnu Goru je Farmegra doo iz Podgorice. Njihov broj telefona na kome možete dobiti više informacija je 067 / 600 854.


  Rating: +0

  Positive Negative

  14. Interesuje me cena ulja od divljeg origana?

  Poštovani,
  Cena ulja od divljeg origana je 1880 dinara.


  Rating: +1

  Positive Negative

  15. Kako mogu da naručim ulje od košpica od kajsija? Živim u Nišu.

  Poštovani,
  Ulje košpica kajsije možete naručiti preko našeg telefona 011 380 75 35. Mi šaljemo pouzećem, preko AKS kurirske službe.
  Ulje takođe možete kupiti i u Nišu u nekoj od sledećih prodavnica zdrave hrane :
  -Beyond, Voždova 76 b
  -Vanila plus, Kralja Stevana Prvovenčanog 11b
  -Damask, Obrenovićeva bb (City Passage)
  -Aleksić-Family, Voždova 19


  Rating: +0

  Positive Negative

  16. Poštovani, molim Vas za mošljenje o lečenju candide sodom bikarbonom? To sam pročitao upravo na sajtu Probiotika. Unapred zahvalan

  Poštovani,
  Rastvor sode bikarbone se može upotrebljavati u svrhu ispiranja usne duplje kod kandide na jeziku. Kandidi za razmnožavanje pogoduje kisela sredina. Upravo iz tog razloga se može koristiti soda bikarbona koja obezbeđuje baznu sredinu, ali samo kao dodatak terapiji.


  Rating: +1

  Positive Negative

  17. Da li se ulje origana može kupiti u apotekama ?

  Poštovani,
  Ulje divljeg origana i ostali Probotanic proizvodi se mogu kupiti u apotekama i prodavnicama zdrave hrane.


  Rating: +0

  Positive Negative

  18. KOLIKO KOSTA ULJE OD KOSTICE KAJSIJE?

  Poštovani,
  Cena ulja koštice kajsije je 1320 dinara.


  Rating: +1

  Positive Negative

  19. Da li mogu kupiti Ulje divljg origana prijatelju u Pocitelj/Mostar/Bosna i Hercegovina pouzecem, a zivim u Kikinda/Srbija ? Molim za instrukcije u varijanti da je to moguce. Ukoliko se ulje moze kupiti u Mostaru molim za adresu prodavca.

  Poštovani,
  Dostava AKS kurirskom službom moguća je jedino na teritoriji Srbije. Nemamo direktnu saradnju sa nekom veleprodajom ili maloprodajom u Mostaru.
  Možemo Vas uputiti na naše distributere u BiH - BIOMEDIC D.O.O., Majke Jugovića 20, Banja Luka, tel. + 387 51 216-824 ; 430-430 i PHOENIX VELEPRODAJA LIJEKOVA DOO, Stafana Dečanskog bb, Bijeljina, tel. + 387 55 231-230; +387-33-774-600.


  Rating: +0

  Positive Negative

  20. Poštovani, Interesuje me u kojim apotekama u Crnoj Gori se mogu kupiti Vaši proizvodi. Slavko - Nikšić.

  Poštovani,
  Distributeri Probotanic proizvoda za Crnu Goru su sledeće veleprodaje: Farmegra d.o.o. iz Podgorice ( tel: 067/600 854 , 020/622 400, 020/622 404 ) i ZZ Fortuna iz Bara ( tel: 030/350 640, 067/37 00 33). Najbolje je njih da kontaktirate i dobijete bliže informacije da li naše proizvode možete kupiti i u Nikšiću.

  1234567
[wp-members status=“out“]
Samo registrovani korisnici mogu postaviti pitanje! Registrujte se ili ukoliko već jeste, ulogujte se sa svojim korisničkim imenom i šifrom.
Log In | Registracija
[/wp-members]
[wp-members status=“in“]
Postavite vaše pitanje!
Vaše pitanje:
Email:

Napomena: Upisivanjem Vaše email adrese prijavljujete se na našu newsletter listu. [/wp-members]