Pitajte o našim proizvodima

Ova stranica je predviđena za vaša pitanja u vezi naših prizvoda. Pitanje možete postaviti na dnu ove strane. Molimo Vas da pre nego što postavite pitanje pretražite Već postavljena pitanja. Hvala.  Rating: +0

  Positive Negative

  881. Pozdrav, imam jos par pitanja: Da li origano ulje pomaze protiv seboreicnog dermatitisa? Nakon sto sam drzao antikandida dijetu, imao sam 9 meseci kasnije tineu svugde po telu, pa se to povuklo, a onda je izgleda nastao problem sa osipom iznad usta, a sad se to prosirilo ispod nosa i na desni obraz. Nisam siguran koliko to ima veze sa kandidom u crevima, ali mislim da bi bilo od koristi ako je problem gljivica na kozi. Da li moze da se rastvori origano u obicnom ulju i da se maze? I ako da, u kojim proporcijama?

  Poštovani,

  Naši korisnici su su imali odlična iskustva sa kombinacijom ulja crnog origana i ulja crnog kumina.
  Ova dva ulja mogu da se koriste zajedno,samo napravite razmak između njihove upotrebe. Kumin se pije 15min. pre jela, a origano posle jela. Ulje crnog kumina može da se koristi i za spoljašnju upotrebu. Možete jednom na dan mazati promene na koži (par kapi ulja crnog kumina utrljajte na čistu i vlažnu kožu jer tako se ulje bolje upije). Kumin može da se pije i par meseci ali za seboroični dermatitis je dovoljno jedan mesec. Pijete ga 3x1 kafena kašičica dnevno,origani pijete kao što sam vam rekla, tri nedelje,pa pauza od 10 dana. Kontrolišite krvnu sliku.

  Šta god treba, tu smo.

  Srdačan pozdrav


  Rating: +0

  Positive Negative

  882. Postovana doktorko, Ja se izvinjavam, ali zamolila bih za odgovor na jos neke nedoumice> Da li mislite da je potrebno uraditi i test kandide u crevima, jer u poslednje vreme imam ceste dijareje, gasove i nekako cudan osecaj u stomaku, to se desava i pre nego sto mi je otkrivena kandida u sekretu? Da li je moguce da je iz creva ona sada dospela u vaginu? Da li je dovoljno uraditei nalaz stolice kako bi se ona otkrila? Ja cesto jedem za dorucak ovsene mekinje sa psenicnim klicama, cija semenom, suvim grozdjem...da li je ova kombinacija dozvoljena u toku dijete?

  Draga Tanja,
  Simptomi koje navodite sigurno su znak da imate problem sa kandidom u crevima. Dajte stolicu na analizu, i znaćete u čemu je problem. Razmak između vagine i anusa kod žena je vrlo kratak, tako da se infekcije često prenose, nije to ništa strašno.
  U prilogu vam šaljem primer anti kandida dijete, koju treba da sprovodite dok imate kandidu.
  Nije nista strasno, nemojte se sekirati, ona je samo uporna i neprijatna.
  Kombinacija je odlična za doručak.

  javite se šta god treba.
  Srdačan pozdrav


  Rating: +0

  Positive Negative

  883. Pozdrav, imam jos par pitanja: Da li origano ulje pomaze protiv seboreicnog dermatitisa? Nakon sto sam drzao antikandida dijetu, imao sam 9 meseci kasnije tineu svugde po telu, pa se to povuklo, a onda je izgleda nastao problem sa osipom iznad usta, a sad se to prosirilo ispod nosa i na desni obraz. Nisam siguran koliko to ima veze sa kandidom u crevima, ali mislim da bi bilo od koristi ako je problem gljivica na kozi. Da li moze da se rastvori origano u obicnom ulju i da se maze? I ako da, u kojim proporcijama?

  Poštovani,

  Naši korisnici su su imali odlična iskustva sa kombinacijom ulja crnog origana i ulja crnog kumina.
  Ova dva ulja mogu da se koriste zajedno,samo napravite razmak između njihove upotrebe. Kumin se pije 15min. pre jela, a origano posle jela. Ulje crnog kumina može da se koristi i za spoljašnju upotrebu. Možete jednom na dan mazati promene na koži (par kapi ulja crnog kumina utrljajte na čistu i vlažnu kožu jer tako se ulje bolje upije). Kumin može da se pije i par meseci ali za seboroični dermatitis je dovoljno jedan mesec. Pijete ga 3x1 kafena kašičica dnevno,origani pijete kao što sam vam rekla, tri nedelje,pa pauza od 10 dana. Kontrolišite krvnu sliku.

  Šta god treba, tu smo.

  Srdačan pozdrav


  Rating: +0

  Positive Negative

  884. U redu, da li moze kod vas da se naruci kumin kod vas? Da li mora da se koristi zajedno sa origanom? Takodje, koje vrednosti krvne slike treba da proveravam, posto doktor nikad ne napise sve vec samo par parametara?

  Možete poručiti od nas.

  Potrebno mi je da mi date vašu adresu, grad, poštanski broj, i telefon .

  Ulje crnog kumina je pokazao odlične rezultate kod seboroičnog dermatitisa, i koristi se za njegovu terapiju.. Možete samo njega da pijete bez ulja origana, jedno mesec-dva,da vidite efekte.

  Zbog upotrebe ulja divljeg origana , kontrolišite gvožđe, ulje hoće da smanji njegovu apsorpciju iz hrane.


  Rating: +0

  Positive Negative

  885. U redu. A sto se tice probiotika, koji brend biste mi preporucili da uzmem, posto sam citao da origano unistava i korisne bakterije i tako stvara okruzenje da se kandida vrati u jos vecem broju ako se nadje slobodan prostor u stomaku za nju... Da li da pijem probiotike paralelno ili posle terapije origanom? Takodje, da li treba da pijem origano svaki put kad se nadje bilo koji broj kolonija ili to ne moze nikad da se otkloni trajno vec samo da se namanjuje? Da li antikandida dijeta koju sam drzao pre godinu dana ima ikakve veze sa koznim problemima (nikad ranije ih nisam imao, a sad mslm da je zato sto sam mnogo smrsao, od 73->62, pa me zato napadaju gljvice od spolja)? Izvinite sto Vas toliko ispitujem, ali moj doktor ne priznaje origano ulje kao terapiju ili lek i nista konkretno nije hteo da mi preporuci oko toga, pa eto samo Vas mogu da pitam...

  Od probiotika preporučila bih vam Prolife probiotik, oblik koji vam odgovara ( tablete, kapsule, tečnost).

  Možete da uzmete uz origano, ali pravite razmak minimum 2 sata između origana i drugih preparata.

  Kandida je normalan stanovnik našeg organizma. Sve do 20 kolonije se smatra normalnim nalazom. Sve preko toga zahteva promenu ishrane i eventualno terapiju. Nema potrebe da ga pijete stalno, možete preventivno svakog drugog meseca da uzmete 10 dana, 3x1 kap.

  Mislim da dijeta nema veze sa kožnim problemima koje imate.Dijeta vam je samo pomogla da vam se pročisti organizam, da eliminišete toksine iz organizma. Seboroični dermatitis može biti nasledni, ali i posledica stresa, pada imuniteta, gljivica, ne može da se izleči ali može da se zaleči.

  Slobodno pitajte sve što vas zanima, odgovoriću najbolje što mogu.

  Srdačan pozdrav


  Rating: +0

  Positive Negative

  886. Postovani, pokusala sam kontakt na date brojeve telefona, ali se niko nejavlja. Interesovalo me je sve u vezi ulja divljeg origana, i cena jedne bocice. Upotrebljavala bih ga posto mi se prvi put pojavila kandida u ustima. Znaci , koji period je potreban da bi se upotrebom ulja ona izlecila, kako se leci, koja je cena i sve sto je potrebno znati . Pri tom da li je moguce negde kupiti prozvod licno i ima li sve potrebne sertifikate kao legalno registrovan lek. Pozdrav

  Poštovana Aleksandra,

  Ulje divljeg origana nije lek,niti je registrovan kao lek. Radi se o eteričnom ulju, organskog porekla, sa svim sertifikatima da se radi o organskom proizvodu, da je potpuno ispravan za upotrebu, spoljašnju i unutrašnju, .
  Intenzitet povlačenja kandide iz usne duplje zavisi od stanja vašeg organizma, broja kolinija kandide, imuniteta, dužine infekcije. tako da Vam sa sigurnošću ne mogu reći koji će to biti period, ali naša iskustva su takva da su ljudi eliminisali kandidu( tj.doveli je do broja koji je normalan za organizam) posle tronedeljne terapije. Obavezno se morate pridržavati anti kandida dijete. U prilogu imate primer.
  Znači, ulje koristite tri nedelje po šemi - u prvoj nedelji uzimate 3x1 kap, u drugoj nedelji 3x2 kapi, u trećoj nedelji 3x3 kapi. Kapi rastvarate u nerafinisanom ulju ili u šoljici jogurta jer su izuzetno ljute, jake i koncetrovane. Posle tri nedelje napravite pauzu od 10 dana, i ukoliko je kandida još prisutna, možete pii ulje još 3 nedelje.
  Nemojte ga duže piti jer remeti apsorpciju gvožđa.
  Nemojte ga uzimati ako imate anemiju, poremećaj akta gutanja, oboljenja bubrega ili jetre, ili srčane probleme, ukoliko ste trudnica ili dojilja ili ste na antikoagulantnoj terapiji..
  Četkicom za zube ili papirnom maramicom blago možete skidati naslage od baze jezika prema napred.
  Preparat imate u zdravim hranama, apotekama, DM drogerijama, a možete ga poručiti i od nas pozivom na telefon ili preko porudžbenice na našem sajtu.
  Cena kod nas je 1880 din + 240 din troškovi dostave.

  ukoliko vas još nešto zanima, slobodno se javite
  Srdačan pozdrav


  Rating: +0

  Positive Negative

  887. Postovani, za par dana zavrsavam ciklus terapije origano uljem. Postovala sam upustvo korisenja..ali drasticnog boljitka nema. Napomenucu da sam, istovremeno, na dijeti bez ugljenih hidrata. Inace, gljivice su se nastanile u usnoj duplji, pri korenu jezika i cesti vaginalni recidivi. Koji je vas predlog za dalje,sto se tice ulja?

  Poštovana,

  Iskustva sa ulje divljeg origana su odlična, ali pozitivni efekti na njega su individualni. Neko odreaguje posle par dana,nekome trebaju i dva ciklusa upotrebe ulja. To zavisi od vašeg imuniteta, broja kolinija kandide, od toga da li često imate infekcije.... Kod kandide je jako važno pridržavati se antikandida dijete koja prvenstveno podrazumeva isključivanje šećera, svih oblika, pa tek onda ugljenih hidrata, mesnih prerađevina....jer se kandida prvenstveno hrani šećerom. U prilogu Vam šaljem predlog dijete.

  Vi kandidu nećete eliminisati iz organizma, samo je cilj da se stavi u granice u kojima ne pravi probleme i koje su normalne za naš organizam. To je 20 kolonija kandide, to se smatra za normalan nalaz.

  Posle pauze od 10 dana, ja Vam savetujem da ulje uzmete još 3 nedelje i sa dijetom, biće vam dobro.

  Srdačan pozdrav


  Rating: +0

  Positive Negative

  888. Postovani, za par dana zavrsavam ciklus terapije origano uljem. Postovala sam upustvo korisenja..ali drasticnog boljitka nema. Napomenucu da sam, istovremeno, na dijeti bez ugljenih hidrata. Inace, gljivice su se nastanile u usnoj duplji, pri korenu jezika i cesti vaginalni recidivi. Koji je vas predlog za dalje,sto se tice ulja?

  Poštovana,

  Iskustva sa ulje divljeg origana su odlična, ali pozitivni efekti na njega su individualni. Neko odreaguje posle par dana,nekome trebaju i dva ciklusa upotrebe ulja. To zavisi od vašeg imuniteta, broja kolinija kandide, od toga da li često imate infekcije.... Kod kandide je jako važno pridržavati se antikandida dijete koja prvenstveno podrazumeva isključivanje šećera, svih oblika, pa tek onda ugljenih hidrata, mesnih prerađevina....jer se kandida prvenstveno hrani šećerom. U prilogu Vam šaljem predlog dijete.

  Vi kandidu nećete eliminisati iz organizma, samo je cilj da se stavi u granice u kojima ne pravi probleme i koje su normalne za naš organizam. To je 20 kolonija kandide, to se smatra za normalan nalaz.

  Posle pauze od 10 dana, ja Vam savetujem da ulje uzmete još 3 nedelje i sa dijetom, biće vam dobro.

  Srdačan pozdrav


  Rating: +0

  Positive Negative

  889. Postovani, imam nalaz da u urinu imam e.coli 1000 000/ml, a u vag.cerv. brisu u velikom broju. Resila sam da probam da se lecim uljem divljeg origana. Imam nekoliko pitanja za vas: 1. krenula sam sa onim doziranjem 1 kap 3 dana, pa 2kapi 3 dana, dok se ne dodje do 4, 3 puta dnevno do kraja terapije. Sada na mnogim mestima vidim potpuno drugacije doziranje: po nedelju dana 1 kapa, pa 2, pa 3. Brine me da li sam pogresila i da li da nastavim sa pocetim doziranjem, ili da nekako predjem na ovo drugo? 2. da li da idem i na vaginalno ispiranje ili ne? Ukoliko idem, opet, jednokratno ili ponavljati? 3. da li da uzimam neki suplement gvozdja? Bila sam dosta malokrvna ranije. 4. da li ne smeta ispijanje cajeva (nevenit) i limunada? Srdacan pozdrav i unapred hvala na odgovoru.

  Poštovana,
  1. Ulje divljeg origana uzimajte po šemi- u prvoj nedelji 3x1 kap, u drugoj 3x2 kapi i u trećoj 3x3 kapi. Nije ništa strašno što ste ovako krenuli ,samo vidite u kojoj ste sad nedelji i nastavite sa uzimanjem broja kapi koja odgovara nedelji u kojoj ste.
  2.Vaginalno možete ispirati samo čajem od origana, nikako sa uljem. Jednu kašičicu dnevno rastvorite u 200 ml ključale vode, napravite klasičan čaj,i uz pomoć irigatora možete se vaginalno ispirati.
  3. Ukoliko ste imali problema sa gvožđem, uzmite suplemente grožđa, a možete koristiti i prirodan kakao, on je odličan izvor gvožđa, Posle kakaa uzmite limunadu, jer je vit.C neophodan za pravilnu adsorpciju gvožđa.
  4. Možete slobodno koristiti čajeve i limunade.
  Srdačan pozdrav


  Rating: +0

  Positive Negative

  890. postovani, zamolio bih vas za pomoc i savet pre oko mesec ipo dana pojavile su mi se bubuljivce kao lisaj i crvenilo oko oka! bubuljice i sirenje crvenila oko oka raste do najvice tacke onda krene da slabi do totalne izbledelosti i sve lici kao da prolazi i onda ponovo bukne. i tako svo vreme pro sam mislio da je od bazena, ili sunca ili odredjene hrane na koju sam sumnjao(masnoca i mlecni proizvodi)dok nisam sve to totalno iznbacio,a promena na kozi se ponasa isto! zabrinut sam a i u situaciji gde nemogu otici kod doktora jer sam u Americi na odmoru a, nemam zdravstveno osiguranje! razmisljao sam da zapocnem terapiju uljem divljeg origana, jer sam uzimao antibiotike i nije mi pomoglo! mollim za savet! u napred hvala s postovanjem Andreja

  Poštovani Andreja,

  Vrlo je nezahvalno davati ovako savete, jer vas ne vidim, tj.ne vidim vaše promene, a trebalo bi i uzeti bris sa promene.

  Jedino što mogu da vam preporučim jeste da kupite ulje divljeg origana i da ga pijete( nikako da mažete promene). Ukoliko se radi o lišaju, uzrok su gljivice na koži i origano bi trebao da vam pomogne. Pijete ga tri nedelje,pa napravite pauzu 10 dana. Uzrok može biti različit- promena klime, stres, pad imuniteta...

  Srdačan pozdrav

  123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839404142434445464748495051525354555657585960616263646566676869707172737475767778798081828384858687888990919293949596979899100101

Samo registrovani korisnici mogu postaviti pitanje! Registrujte se ili ukoliko već jeste, ulogujte se sa svojim korisničkim imenom i šifrom.
Log In | Registracija