Pitajte o našim proizvodima

Ova stranica je predviđena za vaša pitanja u vezi naših prizvoda. Pitanje možete postaviti na dnu ove strane. Molimo Vas da pre nego što postavite pitanje pretražite Već postavljena pitanja. Hvala.  Rating: +0

  Positive Negative

  871. Poštovani, Kupio bih jednu bočicu divljeg origana poučen dobrim iskustvom jer sam ga i ranije u dva navrata koristio za unutrašnju upotrebu.Ali pre kupovine bih voleo da se konsultujem sa vama. Sad bih ga koristio za spoljnu upotrebu pošto mi je na testisima i penisu izolovana bakterija stafilokoka i ne mogu da je se resim uz pomoć lekova. Pitanje za vas,na koji način da koristim ulje divljeg origana pošto je malo jače a radi se o specifičnom i osetljivom delu tela i možda bih iziritirao vec dovoljno iziritiranu kožu?Da li treba da se malo razblaži vodom ili da ga nanosim u nerazblaženom obliku? Unapred zahvalan

  Poštovani Igore,

  Ulje divljeg origana nikako nemojte stavljati na penis i testise . Ulje se ne preporučuje da se koristi na koži niti na sluzokoži, pogotovu ne u nerazblaženom obliku.
  Uzmite da ga pijete, tako ćete sistemski delovati na bakteriju i uništiti je .

  Srdačan pozdrav


  Rating: +0

  Positive Negative

  872. Postovani kod mene u Skoplju sam kupila ulje divljeg origana i vec ga 13 dana koristim sa kasicicom ulje od kokosa tri puta dnevno kako sto ste mi savetovali...osecam promene na bolje...i radujem se ...medjutim molila bih da mi doktor Vas kaze kako bi mogla da se detoksiciram paralelno pored uzimanja ulja..zato sto mislim da ubija bakterije...pa bi trebaloda se to izbaci...ja tyako razumem pa neznam sta mi predlazete? Hvala puno !!!!

  Poštovana Ivona,

  Drago mi je sto vam prija ulje i sto ste primetili poboljšanje.
  Što se tiče detoksikacije,ja bih vam savetovala da uzimate preparat na bazi zeolita.Zeolit je odličan detoksikator, ima sposobnost da ,,kupi,, slobodne radikale, toksične produkte, zračenje, produkte raspadanja ćelija i mikroorganizama.Sigurno u vasem gradu u apotekama ili prodavnicama zdrave hrane postoje prepaarati na bazi zeoliza.

  Moram vam napomenuti da zeolit morate uzimati sa velikim razmakom između njega i drugih preparata koje eventualno koristite. On ima tendenciju da veže preparate i da ih eliminiše iz organizma. Najbolje je da ga uzimate kasno uveče, pred spavanje, kada ste popili sve preparate i lekove koje eventualno koristite.

  Srdačan pozdrav


  Rating: +0

  Positive Negative

  873. Poštovana Vesna, već sam pročitala puno Vaših odgovora na temu Candide, tako da ne morate da se opterećujete. Muž ima izraženije probleme, proliv, nadutost, malaksalost, nervoza, tačkice po glaviću koje ne svrbe samo su stalno tu, mesecima skoro i nerviraju ga...Ja osim sekreta izraženog, beličastog nemam nako velikih problema. Mužu je dermatolog na glaviću sa brisa otkrio prisustvo Canidide alb. Da li da nastavi da maže triderm jer je jedan doktor dermatolog i to savetovao, mada nema promena ni sa tom kremom. Nismo koristili ulje origana divljeg, planiram da ga kupim, skupljam novac jer je nama jako skupo...potrošili smo na razne Echinacee, BioKult Candee probiotike, Diflucan, sve moguće vaginalete sam kupovala...i još je tu. Na ishranu smo od skora počeli da pazimo, ništa slatko, ništa sa kvascem, voće, to je jasno. Molim Vas za tri odgovora. Da li se ikad možemo izlečiti? Možete li mi poslati dijetu i kako da koristimo ulje origana kad kupim, na mejl, molim vas. Ja nešto kombinujem ali otkud znam da li je baš ispravno. Koju kremu sme muž da maže da mu ove tačke nestanu?Svako dobro Vam želim! Hvala mnogo unapred na odgovoru i dijeti!! Valentina

  Poštovana Valentina,
  Ukoliko nema promena sa kremom Triderm,prestanite da je mažete. Kandida nie opasna, ali je dosadna gljivica i zahteva uporno lečenje. Naravno da ćete se izlečiti,odnosno dovesti gljivicu u stanje mirovanja.Oboje počnite da uzimate ulje divljeg origana. U prvoj nedelji pijete 3x1 kap, u drugoj nedelji 3x2 kapi, u trecoj nedelji pijete 3x3 kapi.Ulje obavezno razblazite u jogurtu,soku od paradajza ili u nerafinisanom ulju, pijete ga posle jela.. Posle tri nedelje, napravite pauzu od 10 dana, 5-6 dana uradite analize, da vidite da li se smanjio broj kolonija. Ukoliko ih i dalje ima, krenite ponovo sa ciklusom od 3 nedelje. Ulje deluje sistemski, tako da nema potrebe da mežete.
  Srdačan pozdrav


  Rating: +0

  Positive Negative

  874. Ipak sam uspela i odavde da postavim pitanje!;-) Izvinjavam se što pišem preko ovog mejla, sa sajta nikako nisam uspela da dobijem onu formu obrasca kao prvi put.... Morala bih da pitam dr Vesnu kratko pitanje: već ste mi odgovorili na prethodno pitanje u vezi candide i mnogo vam hvala. Kupila sam pre dva dana origano ulje i muž i ja počeli da ga pijemo. On već dve nedelje muku muči sa prolivom - naizmenilčno. Naduven je, gasovi ga muce. Dijetu strogo pazimo. Dva dana je imao čvrstu stolicu, danas opet proliv. Da li je to normalno kad se pije ovo ulje i koliko će dana imati još ovako vodenu stolicu? Da li se to čiste creva ili je neki problem? Napominjem da pije probiotik bio kult candea 2x na dan. Počeo je pre nedelju dana. Da li sme da nastavi sa ovim probiotikom (i koliko dugo da uzima probiotik) uz ovu redovnu terapiju origana kako ste mi napisali? Ne znam više šta da mu kažem, jer je nervozan i znate kakvi su muški...;-)Nikad do sad nije imao problema sa stomakom ni gljivicama. Ja imam samo vagin.candidu nemam takvih muka kao on sa stolicom i stomakom. Hvala jos jednom! Valentina

  Poštovana Valentina,
  Drago mi je što ste uzeli ulje i što se pridržavate dijete. Lečenje kandide je dugotrajno i morate biti uporni. Što se supruga tiče- proliv je najverovatnije znak još uvek prisutne kandide. Ne bih dijareju pripisivala ulju, jer i tih dana kada nema proliv, on uzima ulje. Znači nije od njega. Proliv i nadimanje jesu nezgodna stvar i mogu jako smetati čoveku, ali to je kandida, i dok nju ne "sredite" , Vaš suprug će imati tegobe.Nastavite sa probiotikom i sa uljem. Možete probati i aktivni ugalj, da pokupi malo toksina i da eventualno eliminiše gasove. Ugalj pijete dva sata pošto uzmete sve preparate ili lekove, jer on ima ulogu da poništi sve lekove i toksične supstance.
  Javite se kako sve napreduje
  Srdačan pozdrav


  Rating: +0

  Positive Negative

  875. Pozdrav, interesuje me kako se tacno dozira origano ulje kad se pije protiv kandide u crevima. Ja nisam siguran da sam razumeo sta pise u upustvu, koliko sam shvatio treba da pijem 3x1 pa 3x2 pa 3x3 kapi i onda 3 puta po 4 kapi. Ali koliko dana da pijem 3x po 4 kapi?

  Poštovani Stefane,

  Ulje divljeg origana se pije po šemi : prva nedelja 3x1 kap, u drugoj nedelji pijete 3x2 kapi, u trecoj 3x3 kapi. Posle tri nedelje,napravite pauzu od 10 dana.

  U tih 10 dana uradite ponovne analize da vidite da li još imate infekciju.

  Ukoliko imate, možete ponoviti ceo ciklus od 3 nedelje.

  Obavezno se pridržavajte anti kandida dijete.

  Srdačan pozdrav


  Rating: +0

  Positive Negative

  876. Da li proizvodite ulje gorušice i koja je cena?

  Nažalost u našoj ponudi nemamo ulje gorušice.
  Srdaćan pozdrav


  Rating: +0

  Positive Negative

  877. Postovani, da li saljete svoje proizvode na kosovu i metohiji? Zanimaju me neka pitanja, ukoliko koristim ulje origana i izlecim kamdidu, koliko dugo i kojim kolicinama mogu preventivno radi jacanja imuniteta piti ulje? Takodje me zanima da li se istovremeno mogu koristiti ulje i lek tefor zbog dijagnostikovane insulinemije? Takodje me zanima da li se ulje moze uzimati sa probiotikom Candea i lekom Flukonal ne znam tacno za sta je? Hvala unapred

  Poštovana,
  Nažalost, ne šaljemo proizvode proizvode na Kosovo.
  Ulje divljeg origana nije preparat koji direktno deluje na imunitet. On je prirodan antibiotik i indirektno, uništavajući mikroorganizme, jača imunitet, tj.sprečava dejstvo bakterija,parazita,gljivica. Sve preparate( probiotik) i lekove ( flukonal,protiv gljivica) koje koristite pijte u različito vreme od origana. Minimalan razmak između origana i drugih preprat treba da bude 2 h. Lek tefor možete uzimati sa origanom, opet sa razmakom od 2 sata.
  Srdačan pozdrav


  Rating: +0

  Positive Negative

  878. Poštovani, Vaš sajt mi ne dozvoljava da postavim još jedno pitanje u rubrici "pitajte našeg lekara" iako sam ulogovan.Ne znam o čemu je reč pa ću isloristiti ovu priliku da postavim još jedno pitanje. Na više načina sam se informisao da je nemoguće izgubiti na tažini ukoliko postoji kandida u većem broju u organizmu,čak iako je smanjen unos hrane.Mislim da se i vi pisali o tome,pa me zanima da li je to uvek tako ili ima odstupanja?Hvala unapred!

  Poštovani,

  Iznenadili ste me sa pitanjem, jer kandida baš dovodi do gubitka apetita. To je jedan od znakova da je ona prisutna u većoj količini( uz proliv, mučninu...)

  Dijeta koja se preporučuje kod terapije kandide isključuje upotrebu svih oblika šećera, ugljenih hidrata, kvasca,mlečnih proizvoda.Kandida se hrani ovim namirnicama.
  Ne uzimanje ovih namernica neminovno dovodi do gubitka kilograma. Dijeta je korisna i trebalo bi se pridržavati. Imate dovoljno prostora da u toku dijete drugim namirnicima nadoknadite energetski unos. U svakom slučaju, ako smatrate da zbog kilaže ne možete u potpunosti da ispoštujete dijetetski režim, svakako se morate odreći slatkiša, peciva, testenine i hleba od belog brašna.


  Rating: +0

  Positive Negative

  879. Imam enterokoku u vag. i cervikalnom brisu vec godinu dana . Sada se pojavila i eserihija. Jednom kada sam pokusala vase ulje origana da uzimam, iskasljala sam krv, obzirom da mi je radjena lobektomija imam problem sa plucima pa mi je vase ulje prejako (u kasiki maslinovog ulja kap). Imate li neki predlog. Hvala puno

  Poštovana,

  S obirom da ste tako podneli razređeno origano ulje, ja vam asvetujem da samo pijete čaj od odiraja, 4-5 solja dnevno. U njemu se nalazi mnogo manja koncentracija aktivne supstance, ali ima efekta, samo treba da budete uporni.

  Možete raditi i vaginalno ispiranje, 200 ml čaja ohladite i uz pomoć irigatora vršite vaginalno ispiranje.

  Srdačan pozdrav


  Rating: -1

  Positive Negative

  880. Poštovani, treba mi stručno mišljenje, pa bih vas zamolio da mi odgovorite, naime, uzeo sam ulje origana, radi Ecolli u urinu 10 na 7, nisam znao da postoje kontraindikacije, pa me zanima da li smijem koristiti ulje obzirom na probleme sa poremećajem srčanog ritma (koristim dvije vrste tbl za to),a postoji još i blok lijeve grane, uzimam Xarelto tbl (to je antitrombolitik), a bila je i plućna tromboembolija prije godinu dana pa vas lijepo molim da mi odgovorite, hvala

  POštovani,

  Nažalost zbog problema sa srcem i zbog korišćenja antikoagulantne terapije ne biste smeli da koristite origano.

  Dosta je ljut, koncentrovani može dovesti do porasta pritiska i pulsa.

  Eventualno možete uzeti čaj od origana, ona je dosta blaži, a preporučuje se kod urinarnih infekcija..

  Srdačan pozdrav

  123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839404142434445464748495051525354555657585960616263646566676869707172737475767778798081828384858687888990919293949596979899100101

Samo registrovani korisnici mogu postaviti pitanje! Registrujte se ili ukoliko već jeste, ulogujte se sa svojim korisničkim imenom i šifrom.
Log In | Registracija