Nedavno smo saznali sjajnu informaciju, koja je dovela do ushićenja u našoj firmi.

Mnogi znaju ili su čuli za alternativno korišćenje ulja košpica kajsije u borbi protiv kancera. Postoje mnoga istraživanja na ovu temu, ali je zvanično nepriznato korišćenje košpica kajsije u borbi protiv ove bolesti.

Ulje košpica kajsije u sebi ima vitamin B17 (Amigdalin, Leatril). Ovaj molekul u sebi ima šećer i cijanid. Kancer se hrani šećerom i kada pridje ovom molekulu, kancer se nahrani šećerom, ali se pri tome oslobodja cijanid koji momentalno truje kancerogenu ćeliju.

Kancer se povukao nakon upotrebe ulja košpica kajsije

Jedna naša korisnica iz Valjeva je koristila ulje košpica kajsije, u cilju poboljšanja njenog zdravstvenog stanja prouzrokovanog metastazom kancera u mozgu. Bila je na hemoterapiji i zračenjima, ali joj to nije puno pomoglo, pošto su je iz bolnice otpustili nakon 3 nedelje. Od Probotanic-a je kupila dve bočice ulje košpica kajsije i počela da ih pije. Prema svedočenju njene komšinice, od koje smo i saznali za ovu priču, gospodja je pila punu kafenu kašičicu ovog ulja svako jutro. Nakon 3 nedelje, otišla je snimanje i lekari su ustanovili da se kancer potpuno povukao, na njihovo potpuno zaprepašćenje.

Preko komšinice koja nam je ovo usmeno ispričala, pokušavamo da stupimo u kontakt sa tom gospodjom, kako bismo se lično uverili u ovu priču. Na sve načine pokušavamo da dodjemo do nje, i ako budemo imali neke nove informacije, rado ćemo obavestiti posetioce našeg sajta.

Ostanimo u kontaktu.