Kandidijaza (Kandida) je relativno često gljivično oboljenje. Najčešće se javlja u usnoj duplji, crevima, na koži, u vaginalnom delu itd. U nastavku je opisano kako da koristite Herba Sept kod neutralisanja gljivice Kandida u usnoj duplji.

Savet:

Za neutralisanje Kandide u usnoj duplji, Herba Sept je veoma moćan. Za odrasle: uzmite gutljaj nerazblaženog Herba Sept-a. Intenzivno mućkajte u ustima i grogoljite grlo i krajnike. Kada ukus postane baš intenzivan (ljut). Preporuka je da neko vreme ne konzumirate hranu i piće. Tretman ponavljajte dok se Kandida potpuno ne povuče. Najefikasnije je da ispirate grlo uveče, nakon pranja zuba, a možete i tokom dana

Za decu: Obzirom da Herba Sept ne sadrži alkohol niti ima bilo koju veštačku sirovinu, mogu da ga koriste i deca od 3 god starosti. Zbog ljutine, najbolje je da razblažite Herba Sept sa pijaćom vodom, u razmeri 2:1 ili 3:1 u korist vode. Dobro promešajte i prvo neka proba odrasla osoba. Herba Sept mora da bude ljut, jer je upravo tako efikasan. Najpraktičnije je da odrasla osoba da primer detetu i da zajedno uzmu po gutljaj, grgolje i ispljunu zajedno.

Napominjemo da je Herba Sept prirodan proizvod, sa 99% organski sertifikovanih sirovina. Potpuno je bezbedan i bilo bi odlično ako bi se deca navikla na njegovu aromu, miris i ukus.

Iskustvo:

Molimo da tretman NE primenjujete kod dece ispod 3 god.