U nastavku je napisano iskustvo našeg korisnika u eliminisanju Kandide na penisu.

Korisnik je pune 3 godine imao Kandidu na penisu, obzirom da je bio dijabetičar 2. tipa. Kandidu nije uspeo da reši konvencionalnim lekovima, pojedinim tradicionalnim preparatima, a čak je i 3 nedelje bio u jednoj od beogradskih bolnica. Nakon i bolničke terapije, Kandida se opet pojavila.

Korisnik je saznao sa ulje od divljeg origana i rešio da ga primeni. Iako je savet da se UVEK origano ulje meša sa maslinovim uljem ili suncokretovim uljem u slučaju da se stavlja na kožu, gospodin je čvrsto rešio da stavi čisto Origano ulje.

Prvo veče, samo jednu kap origano ulja je naneo na penis. Senzacija je bila zaista velika i očekivana, obzirom da je poznato kako je origano ulje jako i ljuto. Suze su išle na oči, ali je senzacija prošla nakon par minuta. Nakon dve noći, ponovio je postupak.

Kandida se više nikada nije pojavljivala, a korisnik nam je potvrdio i laboratorijskim nalazom da Kandida više nije prisutna.

Prošlo je nekoliko meseci, a pošto smo redovno u kontaktu sa tim korisnikom, i dalje imamo potvrdu da Kandide više nema.

Savet:

Uprkos ovom sjajnom iskustvu, NE preporučujemo da direktno stavljate čisto Origano ulje na kožu.