Intenzivna formula najkvalitetnijih biljnih ulja za prevenciju pojave strija i korekciju postojećih. Neguje i hrani kožu i pospešuje elastičnost. Posebno pogodno za period velikih promena telesne težine.

Antistrije ulje

  • Pospešuje elastičnost kože i sprečava nastanak strija

Antistrije ulje

  • Neguje i hrani kožu čineći je svilenkasto mekom i zdravom
  • Intenzivna aromaterapijska nega za prevenciju pojave strija tokom trudnoće i korekciju postojećih strija
  • Deluje samo na površinu kože što vašoj bebi pruža maksimalnu zaštitu
  • Posebno pogodno za period trudnoće i velikih promena u telesnoj težini
  • Ulje jojobe na površini kože stvara polupropusni sloj koji sprečava prekomerni gubitak vlažnosti
  • Ulje lešnika, bogato esencijalnim masnim kiselinama,  pomaže održavanje elastičnosti i čvrstine kože, ojačava kapilare
  • Ulje pšeničnih klica je prirodni antioksidans koji stimuliše regeneraciju tkiva i idealno je u borbi protiv strija
  • OPREZ: Nakon upotrebe ulja treba izbegavati izlaganje suncu 24h. Ova mešavina sadrži ulje limuna koje je fototoksično.
NARUČITE ODMAH
(samo za Srbiju)

Strije – lakše sprečiti nego lečiti

Strije su vidljiva oštećenja vezivnog tkiva nastala usled prebrzog rastezanja kože i jedan su od glavnih problema na putu ka lepoj koži. Nastaju kada se vezivno tkivo ne može prilagoditi brzom rastezanju kože pa dolazi do njegovog oštećenja i pojave crveno – ljubičastih, a kasnije sedefastih prugica. Skoro da ne postoji osoba koja nema strije. Kada se jave, strije je veoma teško u potpunosti ukloniti. U većini slučajeva se mogu umanjiti i postati neprimetne. Zbog toga, kada naglo dobijete u težini, nemojte zaboraviti činjenicu da će i strije veoma verovatno doći. Na vreme počnite sa prevencijom jer je to najefikasniji način u borbi protiv strija!

Vrhunska kombinacija najcenjenijih ulja za srećnu i negovanu trudnoću

Probotanic Antistrije ulje sadrži visokovredna, čista biljna ulja jojobe, lešnika i ulja pšeničnih klica u kombinaciji eteričnih ulja semena divlje šargarepe i limuna. Sva ova ulja je dozvoljeno koristiti  u trudnoći. Antistrije biljna formula čuva elastičnost površinskog sloja kože, snabdeva kožu dovoljnim količinama vlage istovremeno dopuštajući kože da diše. Visoka koncentracija linolne, oleinske i palmitoleinske masne kiseline kao i bogatstvo vitaminima A i E kožu dubinski hrani, povećava njenu gipkost i elastičnost. Posebno je pogodno u adolescenciji i trudnoći, u periodima života kada varira telesna težina. Svakodnevnom masažom Probotanic Antistrije uljem, ojačaćete zaštitnu barijeru na koži stomaka, prsa, butina, zadnjice i tako smanjiti mogućnost pojavljivanja strija, a već postojeće ublažiti.