Probotanic anticelulit ulje predstavlja dinamičnu formulu najboljih eteričnih ulja u borbi protiv celulita. Obogaćeno je hladnoceđenim uljima lešnika i koštica kajsije koja hrane, hidriraju kožu čineći je ponovo mekom i glatkom.

Anticelulit ulje

  • Luksuzna kombinacija 7 najboljih eteričnih ulja, zajedno sa uljem srebrne breze, stimulišu metabolizam i sagorevanje masnih naslaga

Anticelulit ulje

  • Vredna ulja jojobe, lešnika i koštica kajsije dubinski hrane i regenerišu kožu
  • Podstiče cirkulaciju krvi i limfe dubokih slojeva kože
  • Ubrzava eliminaciju toksina iz tela
  • Deluje diuretički i doprinosi izbacivanju nagomilane tečnosti iz masnih depoa
  • Lipolitički učinak – direktno stimuliše topljenje masnih naslaga
  • Zateže kožu i vraća joj tonus
  • Zaustavlja upalne procese koji dovode do formiranja masnih jastučića i ‚‚ pomorandžine kore “
  • Pomaže u razbijanju najupornijeg celulita
  • OPREZ: Nakon upotrebe ulja treba izbegavati izlaganje suncu 24h. Ova mešavina sadrži ulje limuna koje je fototoksično.
NARUČITE ODMAH
(samo za Srbiju)

Celulit – najveći neprijatelj savremene žene

Celulit predstavlja noćnu moru svakog ženskog tela. Savremena žena, uprskos velikoj brizi o svom izgledu, teško da uspeva da spreči nastanak masnih naslaga nalik pomorandžinoj kori. Obzirom da celulit nije obično salo, klasičnom dijetom ga je gotovo nemoguće ukloniti. Smanjenjem energetskog unosa organizam će automatski trošiti rezerve masti iz depoa, ali će celulit ostati. To je kozmetički problem koji nastaje kombinacijom poremećaja u perifernoj mikrocirkulaciji, zadržavanjem tečnosti i toksina u međućelijskim prostorima i nagomilavanjem masnog tkiva. Kao posledica dolazi do degenerativnih promena u koži, gubi elastičnost i gipkost, postaje neravna, bolna i dobija izgled pomorandžine kore.

Anticelulitna terapija kombinacijom najboljih eteričnih ulja

Lakoapsorbujuće anticelulit ulje predstavlja posebnu formulaciju esencijalnih ulja srebrne breze, limuna, ruzmarina, limunskog eukaliptusa, kleke, limunske trave i žalfije, pomešanih u nekim od najboljih ulja za kožu – ulju jojobe, lešnika i koštica kajsije. Ovo je kombinacija najefikasnijih ulja iz prirode koja dovode do zatezanja kože, podizanja njenog tonusa i redukcije celulita. Aktivne komponente eteričnih ulja poboljšavaju prokrvljenost površinskih slojeva kože, pospešuju mikrocirkulaciju što utiče na inteziviranje metaboličkih procesa na mestu primene i strukturalnu razgradnju celulita. Nagomilana voda i toksini se lagano izbacuju iz tkiva celulita, a povećava se vlažnost i elastičnost kože!